donderdag 31 augustus 2017

Landrijk de reesprong

Landrijk de reesprong ligt midden in een rustige en landelijke, bosrijke omgeving in Buurse. Vlakbij Haaksbergen en Enschede en nabij de grens van Duitsland. Lees eerst een aantal van onze reviews .

Landrijk de Reesprong in Overijssel heeft twee compleet ingerichte safaritenten. Geniet van een luxe glamping vakantie op de boerderij. Landrijk de Reesprong is vorig jaar bekroond met de mooie Zoover Award winnaar Lodge tenten! Landrijk de Reesprong ligt in de rustige, landelijke en bosrijke .

In het prachtige landschap van Twente liggen twee mooie, luxe safaritenten verscholen tegen een bosrand aan. De safaritenten bevinden zich tussen de . Slaap in een safaritent op een boerderij bij Landrijk De Reesprong in Buurse. Landrijk de Reesprong biedt luxe kamperen in volledig ingerichte safaritenten op de boerderij.


Genieten van de rust, ruimte en het mooie uitzicht. Akkerbouw; - Boerderij is in bedrijf; - Geiten; - Boerderij is in bedrijf; - Koeien; - Boerderij is in bedrijf; - Pluimvee; - Boerderij is in bedrijf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.