vrijdag 28 april 2017

Cursus koffie schenken

Koffie Workshops, Barista training SCAE examens. Diverse koffie workshops voor koffieliefhebbers. Leer lekkere verse koffie bereiden met Barista trainer.

In de Latte Art workshop leer je perfect melkschuim maken om figuren te schenken. Je begint met een inleiding over de historie, productie en brandproces van koffie. Daarna ga je stapsgewijs aan de slag om te leren hoe je een 'perfecte' . Het accent tijdens deze workshop ligt op de basis van het zetten en het schenken van je koffiedranken.

Als je dit onder de knie hebt, kun je kijken of je talent . Dat leer je tijdens de Coffeecompany Coffee Workshop in onze branderij in Amsterdam-Oost. Er komt namelijk heel wat kijken bij het . Een heerlijke cappuchino maak je natuurlijk met een echte espresso. Wil je professioneel latte art leren schenken?


De Meest Complete Latte Art Cursus van Nederland. Wie wilt er nou niet leuke figuurtjes in de koffie kunnen schenken? Ik krijg het complete Latte Art Cursus pakket waarmee we de komende weken gaan leren hoe we oogverblindende figuurtjes in de koffie kunnen schenken.


Melktechnieken, waaronder latte art en koffiedranken, maar ook een.

De SCAE Foundation training bestaat uit een cursusdag en twee weken later een examen à. Kom langs bij Kaan Koffie voor een koffieproeverij + Barista workshop. Na deze gezellige middag of avond kunt u als een echte barista een hartje in het schuim van de cappuccino schenken. Barista cursus + Koffiebranden januari 2017.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.