dinsdag 6 december 2016

Smeg koelkast linksdraaiend

De LAAGSTE PRIJS voor een smeg koelkast linksdraaiende deur betaalt u bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. FAB28LX1: Koelkasten - Diepvriezers van Smeg; ontwikkeld in Italiƫ,.

Vrijstaande koelkast met vriesvak Zilvermetallic Energieklasse A++ Linksdraaiend. FAB28LV Jaren `stijl Linksdraaiend Totale inhoud 2litermotorEnergieklasse A Koelgedeelte:Inhoud 2literRegelbare thermostaatBinnendeur vv 2 . De watergroene SMEG FAB30LVkoel- vriescombinatie bewaart het eten en drinken voor tot personen. De koelruimte van 2liter is verdeeld over 4 .

Eenvoudig een Smeg koelkast kiezen op basis van uw wensen en gebruik? Fraaie linksdraaiende koelkast uitgevoerd in de kleur zwart in het kenmerkende . Bekijk en vergelijk Koelkasten, zoals de Smeg FABLinksdraaiend. Alle informatie over de verschillende uitvoeringen van de Smeg FABLinksdraaiend vind . Huishoudelijk - smeg koelkast linksdraaiend.


Smeg FAB28LRkoelkast met energieklasse A++, een koelruimte van 1liter en een. De FAB28LRheeft onder andere een linksdraaiende deur met een . De smeg fab28lvkoelt het eten van of personen in zijn overzichtelijke koeling van 2liter. Vrieswaren zoals ijsjes of restjes plaats je in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.