maandag 5 december 2016

Tafelkleed stof

Bestel nu uw Tafelkleed bij de Stoffenkraam. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen. Vergelijk het ruime assortiment tafelkleden in alle kleuren, maten materialen.

Tafelkleden op basis van een stof die voorzien is van een waterdichte, afwasbare laag. Voel je nog echt het plastic dan betreft het een PVC coating. Koop of Verkoop tafelkleed op Marktplaats.


Al deze stoffen zijn van de rol en dient u zelf nog nader af te werken (afzomen).

Het zijn dus geen kant en klare tafelkleden. Prachtige tafelkleden in verschillende maten, maar ook op vrijwel iedere gewenste maat te maken. Wij leveren tafelkleden in verschillende kwaliteiten, kleuren en dessins.


Uiteraard kunt u elke decoratiestof als tafelkleed gebruiken, vooral de ruitjes doen het daar erg goed. Maar ook dubbeldoek is erg geschikt en kan vaak . De stoffen van onze Linnencollectie zijn verkrijgbaar in acht prachtige natuurtinten. De hoogwaardige horecakwaliteit zorgt voor een tafelkleed dat duurzaam is . Toch heeft de stof een mooie natuurlijke uitstraling.


Omdat wij vinden dat een tafelkleed buiten niet mag verschieten is de stof UV- en weerbestendig.

De afwasbare tafelkleden, die voor je op maat worden gesneden, hebben de uitstraling van een stoffen tafelkleed met het gebruiksgemak van een plastic . Een afwasbaar tafelkleed met een acryl of teflon coating lijkt het meest op een gewoon tafelkleed. Het materiaal oogt zoals een stoffen tafelklee maar heeft als . Van deze stoffen maken wij het mooiste tafellinnen, waaronder tafelkleden, tafellopers, placemats, servetten en kussenslopen voor de stoelen rond uw eettafel. Dit tafelkleed is gemaakt van een uni stof met een ingeweven blok. Perfect voor dagelijks gebruikt om op uw tafel te leggen.


Linnen is een mooie kwaliteit stof met natuurlijke uitstraling geschikt voor bekleding, tafelkleden, sierkussens, memobord en gordijnen. Ontdek tafellinnen, tafelkleden en tafellopers bij KLiNGEL. Dit is een smalle lap stof die u in het midden van de tafel legt. Stof van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.


Kleurrijke stoffen voor kussentjes, duurzame gordijnstof voor raamblekleding en alle fournituren die je nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.