maandag 31 oktober 2016

Glazen sieradenkistje

Een rechthoekig sieradendoosje van helder glas met een metalen frame met een antieklook en een bodem van spiegelglas met een verweerde look. Glazen Doos Small 000254homeland-woonaccessoires-diversen-woonaccessoires SB online store Sissy-Boy Online store. Bodum Pavina Dubbelwandig Glas Set van - L. Vergelijk het ruime assortiment van accessoires voor de badkamer: alle soorten merken online. Glazen Cocktailbeker - Weckpot Stijl - 450ml - Stuks.


Dit chique glazen kistje is bedoeld om leuke sieraden of andere dingen in te laten zien.

Verzamel ideeën over Sieradenkistje op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Sieradenkistje rondom glas met bovenop bloemetjes ca. Al mijn oorbellen passen er netjes in en zijn door de vakjes en glas zeer overzichtelijk. Glazen sieradendoosje met vakken, x 15cm. Bied dan op deze Kavel met een Glazen Sieradenkistje vol met Ringen.


Zie de foto`s voor details en baseer daar uw bod op. Mooi zwaar glazen sieraden kistje in goede staat.

Bieden is excl evt verzendkosten en excl . Aangeboden in Cata's Antiekveiling: Geslepen glazen sieradenkistje - anno 1930. Zeer fraai geslepen kistje gemaakt voor internationale tentoonstelling in . Verrassend nieuwe manier van sieraden opbergen zijn de design sieradendozen uitgevoerd in glas in heldere kleuren. Zilverkleurige ring met donkerrode 'steen' van glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.