vrijdag 31 juli 2015

Wateropvangbak droger

Omdat met zo'n opvangbak je droger ook nog veel langer moet draaien om hetzelfde resultaat te krijgen als dat je hem gewoon met slang . Onze droger heeft een uitlaat waaraan een slang zit bevestigd en aan het einde van die slag zit een condensopvangbak. Maarre, waarom een droger met afvoerslang, als daar eigenlijk geen ruimte voor is?

In mijn nieuwe huis kan ik de slang van mijn droger niet uit het raam hangen, want dat is te ver weg. Verbind de meegeleverde luchtbuis aan uw droger en druk op de startknop. De condensdroger vangt het vocht dat vrij komt uit de was op in een speciale opvangbak in de machine. Deze bak kan u uit de wasdroger halen en leeg gooien .

Melitta lekbak (opvangbak) koffiezetapparaat 6556051. Advies en Tips - Er komt geen water in het water reservoir (condens droger). Uw condensor-opvangbak voor uw Bosch - wasdroger onderdelen morgen in huis. Kies uit ons uitgebreide assortiment onderdelen en accessoires in de groep condensor-opvangbak voor uw Zanussi wasdroger onderdelen. Ik meen me te herinneren dat er de eerste paar keren dat ik hem gebruikte, er water in de opvangbak zat, maar het rare is, dat gebeurt nooit . Geen lekkage ergens, droger dus niet kapot.


Bosch WTW 865- Ecologixx : Droger geeft continue aan dat wateropvangbak vol zit. Ik heb een condensdroger van Whirlpool, type AWZ650. Nu droogt de droger prima, maar er komt geen water meer in de opvangbak.

Probeer met onderstaande tips of u het zelf kunt repareren. De droger staat met stip op de eerste plaats van elektrische apparaten die thuis brand kunnen veroorzaken. Alkmaar Gratis afhalen droger met slang en water opvangbak. De droger gaat al heel wat jaren mee maar droogt nog prima.


Uw condens-droger wordt standard afgeleverd met de afvoer van het condens water aangesloten op de water-opvangbak in de machine. Hallo heb een aeg droger, droogt goe maar de hele ruimte is nat, geen water meer in opvangbak, en ook de condensator blijft droo. De Scanpart anti-trillingsmat beperkt het wegschuiven en dempt het geluid van uw wasmachine of droger.


Deze mat is geschikt voor gladde vloeren en tapijt. Dan moet het in de droger; Daar zit het al in; Misschien te kort of te lang? Dit water kan dan vervolgens middels een pomp in de wateropvangbak worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.