vrijdag 31 juli 2015

Eiland duitsland

Hoe verschillend de Duitse eilanden ook mogen zijn, ze hebben één ding gemeen: ze nodigen uit om er gelukkig te zijn. Welkom op Rügen het grootste en leukste eiland van Duitsland! Rugen, gelegen in Noord Duitslan is een schiereiland in de Oostzee en is met een hangbrug .

Het eiland Borkum ligt voor de kust van Groningen. Borkum is het eiland om te zonnebaden, om (strand-) sport activiteiten te ondernemen en om van cultuur en ontspanning te genieten. Het grootste eiland Sylt is tijdens eb verbonden met het Duitse vasteland door een verhoogde weg. Het eiland is ongeveer 1kmgroot en het meest .

Rügen Eiland (Oostzee), km tot centrum. Duitsland; Mecklenburg-Vorpommern; Rügen Eiland (Oostzee). Bekijk mooie vakantie foto's van Rügen Eiland (Oostzee) gemaakt door reizigers.


Vind foto's, video's en reviews over vakanties in Rügen Eiland (Oostzee). Duitsland heeft prachtige Waddeneilanden die in het. Op het eiland kun je mooi wandelen en fietsen, een deel van de natuur op Borkum . Sylt is het meest noordelijke Waddeneiland van Duitsland.


Een eiland dat alle eigenschappen heeft van de Waddeneilanden en nog een paar unieke die alleen . Het meest noordelijk gelegen eiland in Duitsland wordt ook wel de 'Koningin van de Noordzee' genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.