dinsdag 31 maart 2015

Servies veiling

Start met bieden of verkopen op de Keukengerei serviezen veiling bij Cata. Op de veiling van deze week: Frigast - Zes zilveren theelepels, karaat .

Op de veiling van deze week: Set van koperen pannen. Diverse faillissementsgoederen te Soest op BVA Auctions. Exclusief 'Villeroy Boch' servies en bestek te Beugen.

Villeroy Boch-Australian Fine China' servies en bestek w. Champagneschalen en -koelers, etagères, rechauds, mixers, . Veiling van divers horecameubilair in opdracht van belanghebbende.

Koop en Verkoop Antiek Compleet Servies op Marktplaats. Hieronder treft de resultaten voor jouw zoekopdracht voor veiling advertenties met als zoekwoorden Servies. Gebruik de tabbladen om de zoekresultaten aan . Overstockveiling in opdracht van belanghebbende. Geveild wordt een breed scala aan horecatoebehoren, keukengerei, glaswerk en meer. Alle spullen van zeven La Place-restaurants gaan komende weken onder de hamer.


Type kavelMarge; Kavelnummer0084-0167; Kavel sluit opDonderdag november 2019. Troostwijk verkoopt partij divers servies voor Restaurant Chapeau! Online veiling van Servies-bestek-glaswerk.


Troostwijk verkoopt Servies en glas voor Brabant Culinair B. TILBURG - De Tilburgse Ingrid van Roozendaal kan haar geluk niet op. Een vrij zeldzaam nauwelijks nog te vinden Ostindia servies van de . Deze veiling sluit op: oktober 20om 17:00. Deel van een servies van het merk Portmeirion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.