dinsdag 31 maart 2015

Foto keuken achterwand

Op zoek naar een unieke en originele keukenachterwand? Kies uw keuken achterwand met foto uit mln fenomenale foto's!

Edelglas gebruikt verschillende glastechnieken waarin keuken achterwanden kunnen worden gemaakt. Zo kunt u kiezen voor een foto op glas, gekleurd glas, . Onze eigen ontwerpstudio maakt het mogelijk om zelf foto's of ideeën aan te leveren voor een unieke keukenachterwand.

Bij het printen van een glazen keuken achterwan wordt uw persoonlijke foto altijd op de achterzijde van het glas geprint. De achterwand van een keuken bepaalt de sfeer en uitstraling van een keuken. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jouw gezin of van bloemen.


Uitgekeken op uw keukenkastjes of keukenachterwand? Met nieuwe kleuren, motieven, een foto of afbeelding creëer uw .

Vind je het effect van een glasplaat op de achterwand in je keuken mooi, maar wil je in plaats van een effen kleur liever een foto op de keukenachterwand? Hierdoor zullen lichtere delen in een foto oplichten en donkere delen minder of niet. Een keuken achterwand met foto is verkrijgbaar is zowel rgb LED als wit . Ook is het mogelijk om een foto op de keuken achterwand te combineren met ledverlichting voor een bijzonder effect! Geef uw keuken een luxe uitstraling met een keukenachterwand van glas. Door bijvoorbeeld een foto te laten printen op glas geeft u, uw keuken een . Glazen keuken achterwan upload uw eigen foto: Bij stap kunt U, . Nieuwe voordelige keuken achterwand in iedere gewenste RAL en Flexa kleur.


U vindt hier unieke Achterwanden voor uw keuken. Onze foto's zijn uniek en geven uw keuken een compleet nieuw gezicht. Mooi en functioneel zijn ook achterwanden van aluminium, laminaat of glas. De keukenachterwanden met foto uit de Premium collectie van Visualls bestaan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.