woensdag 5 maart 2014

High tea omgeving leiden

Combineer een High Tea in Leiden met een leuke stadswandeling, een. Als één van de eersten in Leiden en omgeving zette Theehuis 'De . Kom langs voor een lunch of afternoon tea en geniet van de geweldige atmosfeer van rijksmonument 'de Goliath'.

Niet verrassend met steden als Leiden, Den Haag en Rotterdam. Geniet van een feestelijke high tea in een fijne, huiselijke omgeving. Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.


Bij een high tea wordt traditioneel veel lekkere hapjes geserveerd.

Als één van de eersten in de omgeving van Leiden en Oegstgeest zette Theehuis 'De Leidse Hout' een echte High Tea op de kaart. Alle Restaurants in Leiden met high-tea met recensies en beoordelingen van gasten. Restaurants in Leiden en omgeving, menukaarten, Prijzen, foto's. De lekkerste en gezelligste High Tea van Leiden en omgeving. Genieten van heerlijke lunch of borrel in een prachtige omgeving.


Theehuis De Leidsehout, een sfeervol etablissement in het gelijknamige park aan de rand van Leiden. Kom ook eens van onze High Tea of Luxe Lunch genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.