vrijdag 31 januari 2014

Anti aanbaklaag schoonmaken

De aanslag van keramische anti-aanbak pannen verwijderen gaat eenvoudig en makkelijk met een beetje schuurmiddel en een . De antiaanbaklaag, die doorgaans is gemaakt van Teflon, voorkomt dat. De pannen kunnen het best schoongemaakt worden met een doek met VIM of CIF.

RVS schoonmaken is dan ook een beetje ondankbaar werk. Pannen met een anti-aanbaklaag: Staal of aluminium pannen kunnen worden gecoat met een . Als je pan met anti aanbaklaag na een tijd toch gaat aanbakken. Pak eens een dikke laag keukenzout doe het in de desbetreffende pan en laat het flink heet .

Voor pannen met een anti-aanbaklaag laat je elke pan seconden op een laag vuur. Pannen met anti-aanbaklaag (onderhoud en schoonmaken). Zie onderstaande link voor het schoonmaken van een keramische coating ; het. De volgende ochtend kun je hem gemakkelijk schoonmaken.


Met een schuursponsje beschadig je de antiaanbaklaag. Hoe maak ik een pan met een keramische antiaanbaklaag goed schoon? Vooral niet met een schuurspons want dan beschadig je de anti-aanbak laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.