woensdag 20 november 2013

Frambozen smoothie maken

Deze ijskoude frambozen smoothie is gezon voedzaam en snel en heerlijk als dessert of tussendoortje. Doe de bananen, sinaasappelsap, citroensap en yoghurt in de blender en mix helemaal fijn. Voeg de frambozen toe en mix deze er doorheen.

Frambozen zijn veel mensen een absolute favoriet als het om fruit gaat. Een frambozen smoothie maken is eenvoudig en levert een heerlijke smoothie op! Smoothie met magere yoghurt, frambozen, honing en havermout. Ik heb de verhoudingen van de frambozen en de suiker naar persoon gemaakt samen met flink wat .

Een lekkere en gezonde smoothie hoeft niet perse met veel ingrediƫnten. Deze frambozen smoothie is werkelijk overheerlijk! Deze komkommer banaan framboos smoothie is zo'n zomer in je bol groene smoothie. Hij valt wel in de categorie licht groen. Een eenvoudige fruitige smoothie, een fantastisch gezonde manier om je dag te beginnen.


Gebruik verse of diepgevroren bessen, afhankelijk van het seizoen. Een gezonde fruitsmoothie, vol met frambozen en aardbeien. De banaan voeg je toe om het wat romiger en dikker te maken en de lepel lijnzaad is optioneel . Geen probleem je kunt deze smoothie ook maken met gewoon water.

Voeg de frambozen toe en zet de blender nog even aan. Maak zelf frambozen-yoghurtsmoothie met limoen. Dit frambozen-yoghurtsmoothie met limoen recept is klaar in min.


Om een lekkere smoothie te maken, kies je twee of drie soorten fruit. In dit recept heb ik gekozen voor een smoothie met banaan, frambozen en . Dit recept voor een heerlijk frisse, fruitige Framboos-Sinaasappel Smoothie maken is een fijn begin van je dag. Home Recepten Banaan, framboos yoghurt ontbijt smoothie.


Een frisse smoothie met frambozen en munt. Een heerlijk ontbijt of drankje voor on the go. Smoothies maken is echt niet ingewikkeld. Zorg dat je altijd diepvries fruit in huis hebt en plantaardige melk. Vandaag een smoothie met frambozen, banaan, melk en yoghurt.


Het oog wil soms ook wat, dus verwen je smaakpappillen en ogen met een kleurrijke smoothie. Zoals deze roze ontbijtsmoothie met frambozen . Met het juiste recept is het maken van een lekkere smoothie niet moeilijk. Deze frambozen smoothie bowl krijgt een heerlijke crunchy bite door de geroosterde.


Dit is een snelle manier om een fris ontbijt klaar te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.