donderdag 28 november 2013

Fingerprinted koffie

Fingerprinted koffie is de dubbel gecertificeerde koffie van Hesselink Koffie. Wij zijn bijzonder trots op onze duurzame koffie. Schenk de lekkerste en beste koffie met luxe kwaliteit in uw bedrijf of voor uw gasten.

Puur natuur en duurzaam geproduceerd voor . Fingerprinted koffie is een duurzame en kwalitatieve koffie met een bijzondere uitstraling. Van productie tot logistiek, van het koffiebranden tot het heerlijke . Fingerprinted koffiebonen bestel je voordelig en snel bij Koffievergelijk.

Met het brand Fingerprinted geeft Hesselink Koffie iets terug aan de wereld. In 20vierde Hesselink Koffie haar 125-jarige jubileum. Genietcafé Zutphen schenkt Koninklijke Hesselink Koffie.


Daarnaast is de Fingerprinted Sustainable Koffie die het GenietcafĂ© schenkt ook nog eens . Fingerprinted Sustainable Coffee is een koffielijn van de Nederlandse koffiebranderij Hesselink. De koffie lijn markeert het 125-jarig bestaan . Maak het verschil met duurzame Fingerprinted koffiebonen! U kunt online duurzame Fingerprinted koffie voor thuis bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.