donderdag 28 november 2013

Easy bread zonder capsule

De Easy Bread machine is de eerste broodbakmachine met capsules. De machine kan ook gebruikt worden zonder capsule. Met de Easy Bread broodbakmachine maakt u vers brood in eenvoudige stappen.

Het is de eerste broodbakmachine die met broodcapsules . Welk voordeel biedt de Easy Bread broodbakmachine in vergelijking met. Dien ik de broodcapsule te openen en de folie te verwijderen alvorens deze in de . Er is een nieuwe broodbakmachine op de markt: Easy Bread.

Easybread zonder capsule te kunnen gebruiken. Je kunt de Easy Bread machine en de losse meelmix-capsules kopen bij Blokker, Marskramer en Cook Co. Klacht: Er zijn geen capsules te bestellen oftewel alleen speltano of glutenvrij ,(toevallig de duurste),terwijl men adverteerd met soorten . Dankzij deze innovatieve broodcapsules Puro van Easy bread heb je alle ingrediĆ«nten in handige capsule.


Easy Bread broodbakmachine is uniek in zijn soort. Het is namelijk de eerste machine die met broodcapsules werkt. Met de Easy Bread broodbakmachine geniet je iedere dag van vers gebakken brood! Lcd-display: Y; Afmetingen zonder verpakking (b x h x d): 2x cm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.