donderdag 10 januari 2019

Chocoladefontijn

Chocoladefonteinen koop je eenvoudig online bij bol. Deze Princess Chocoladefontein is leuk en lekker voor de hele familie tijdens feestdagen. Chocolade fontein in Luxe Geschenkdoos (Excellent Houseware).

Wij komen naar u toe en bouwen de chocoladefontein inclusief toebehoren zelf op. Sephra-fonteinen zijn de meest betrouwbare chocoladefonteinen. Als allereerste fabrikant van chocoladefonteinen ter werel heeft Sephra . Vergelijk een ruim assortiment online, lees reviews en bestel direct voor de laagste prijs!

Dip heerlijk vers fruit in onze topkwaliteit chocolade. Wij presenteren altijd de grootste chocoladefontein van Nederland. Volledig verzorgde chocoladebuffetten op locatie, onbeperkt buffet, verhuur chocoladefonteinen, witte- melk- en pure chocolade, diverse kleuren en smaken. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons de chocoladefonteinen huren.


Maten Chocoladefonteinen: Chocoladefontein cm hoog; Chocoladefontein cm . Bij di Chocolo zorgen we voor een chocolade-ervaring op maat. Welke chocoladefontein je ook kiest, het zorgt gegarandeerd voor een geslaagd feest! Een chocoladefontein is een 'fontein' waar langzaam chocolade langs omlaag stroomt. De chocoladefontein bestaat uit een elektrisch verwarmde pan met een .

Bestaat er iets lekkerders en feestelijkers dan een chocoladefontein als dessertbuffet op uw feest? Het idee van Chocolade Fontein Huren is eenvoudig; U huurt . Een Chocoladefontein koop je online bij XXLhoreca. Professionele Chocoladefonteinen bestellen met een levertijd vanaf uur! Deze Bestron DUE40chocoladefontein is geschikt voor tal van overheerlijke chocoladefondues en heeft de optimale temperatuur voor vloeiende, maar niet . Voor een feestje overweeg ik een chocoladefontein aan te schaffen voor het dessert.


Uit een fontein stroomt overheerlijke, warme chocolade. U kunt hierbij kiezen uit melk, puur of witte . Chocoladefontein kopen De chocoladefonteinen van The Chocolate Fall zijn van het gerenommeerde Giles Posner, het merk onder de chocoladefonteinen in . Voor een heerlijke chocoladefondue; Maakt van elke party een échte speciale gelegenheid! Geef je binnenkort een high tea voor je vriendinnen of organiseer je een diner? Een chocoladefontein is een leuke en unieke toevoeging! Met een chocoladefontein haal je een echte feestganger in huis.


Doe gesmolten chocolade in de fontein en bekijk een spetterende show! Je kent ze vast wel, de feestelijke chocoladefonteinen waarmee je allerlei lekkers kunt laten overstromen met gesmolten chocolade. De chocoladefontein is geschikt tot personen in uur.


Gebruiksaanwijzing: – Zet de fontein op een stevige en vlakke ondergrond. De chocolade fontein blijft een populair dessert item. Op tafel bij een warm of koudbuffet of bij een mooi taartjesbuffet.


U bevindt zich bij het voordeligste verhuurbedrijf in de regio. Wij verhuren Chocoladefonteinen in diverse maten en verkopen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.