dinsdag 13 november 2018

Smoothie met banaan en aardbei

Yoghurt, mager of vol, is een uitstekende basis voor elke smoothie. Ook een standaard en simpele, maar heerlijke smoothie, die je binnen no time op tafel . Deze verfrissende smoothie geeft net dat beetje extra energie om de dag door te komen.

Soms komen er smoothie recepten voorbij op Beautygloss. Een bekende (en favoriete) versie is de aardbei met banaansmoothie. Probeer dit eens als je aardbei met sinaasappel te zuur vindt.


Voedingswaarde per glas: 1kcal, g eiwit, g vet, waarvan g verzadig.

Smoothie met banaan, aardbei, havermout, halfvolle yoghurt en geroosterd sesamzaad. Voor de kers smoothies die ik eerder maakte, zonder eiwitpoeder, klik hier: gezonde kers smoothie. Dit aardbeien-banaan smoothie recept is klaar in min. Print dit recept ontdek recepten die op . Aardbeien smoothie zorgt op een lekkere manier dat je genoeg groente en fruit eet! Je zal je gezonder worden minder kwalen hebben meer energie krijgt . Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd.


Heel simpel om te maken, je hebt er maar soorten fruit voor nodig.

Doe het sinaasappelsap, de aardbeien en de bananen met yoghurt en de honing in. Verdeel de smoothie over vier glazen en steek in elk glas een dik rietje. Schil de bananen, snij ze in stukken (optie: vries deze in ca. uur) Maak de aardbeien schoon, en vries ze in.


Altijd verse koude smoothies wanneer u er zin in . Vanochtend maakte ik voor deze heerlijke ontbijt smoothie. Ik vond hem zo lekker, dat ik deze Aardbei, Banaan en Blauwe Bes Smoothie . Als je trek hebt in een snel en gezond ontbijt of tussendoortje is deze Zuivelvrije Aardbei Banaan smoothie je nieuwe beste vriend. Spring naar Aardbei – Appel – Banaan Smoothie - Dit is een tropische banaan smoothie van banaan, papaja en natuurlijk aardbeien! Als iemand mij vroeger had verteld dat je gezond kon ontbijten met een aardbeienmilkshake had ik waarschijnlijk gelachen, want dat kan toch . Deze snelle ontbijtsmoothie met banaan, aardbei, rode bes en passievrucht is een heerlijk begin van de dag. VOORBEREIDING: MINUTEN – BEREIDING: MINUTEN.


Verwijder de schil en de pitjes uit de meloen. Was de aardbeien en verwijder de steeltjes. Met deze Smoothie van havermout aardbei en banaan tover je in een handomdraai een lekker en . De Kruidvat Banaan Aardbei Smoothie Maaltijdshake is een maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing en past uitstekend in een energiebeperkend . Gisteravond lag ik in bed al uit te kijken naar het ontbijt.


Op zich is dat niks uitzonderlijks, maar de . Dit heerlijke recept voor een zoete smoothie met aardbeien, banaan en een beetje citroen is heerlijk voor zoetekauwen #shakevandeweek. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Snij de banaan in stukken en pers de sinaasappels uit.


Een proteïneshake na het sporten is lekker maar soms ben je op zoek naar wat variatie. Wat dacht je van een makkelijke en gezonde smoothie . Om de energie van deze hoeveelheid smoothie aardbei, sinaasappel, banaan yoghurt te verbranden moet je een van de onderstaande activiteiten doen:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.