maandag 17 september 2018

Spaghetti apparaat

Pastamachines koop je eenvoudig online bij bol. Wilt u heerlijke pasta zelf maken, dan is een pastamachine onmisbaar! Italiaanse mama's doen het al eeuwen en langzamerhand gaan we er ook steeds meer aan geloven: pasta maken.

Een erg handig spirelli groentesnijder apparaat waarmee je eenvoudig diverse. De GEFU Spirelli Spiraalsnijder (courgette spaghetti snijder) is gemaakt van . Met deze Italiaanse pastamachine maak je zelf eenvoudig heerlijke pasta. De pastamachine heeft drie verschillende rollers: voor lasagnevellen, voor tagliatelle .

Vergelijk verschillende Pastamachines op KIESKEURIG. NL veel merken veel webshops laagste prijzen. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken . Nu zit ik wel nog te twijfelen of ik alleen een los apparaat koop, of ook een. Werkt prima, alleen kan ik er enkel spaghetti en pastabladen mee . Met de Philips Pastamachine bereidt u in slechts minuten tijd de lekkerste zelfgemaakte pasta.


Maak verschillende soorten pasta met druk op de knop. Bestel nu een Impera pastamachine bij Kookpunt. Lees alles over een pastamachine kopen op Pastamachineskopen.

De site van Vogels keukenartikelen groothandel. Heerlijke verse pasta in alle vormen en maten maak je vanaf nu gewoon zelf. De Comfortcook PastaGusto van Trebs is een volautomatische pastamachine die . Terwijl het apparaat zelf nog altijd relatief weinig ruimte in beslag neemt. Dat betekent dus ook dat je geen echte spaghetti gemaakt van granen meer eet.


De Ampia heeft in tegenstelling tot de Multipasta en de Atlas Welness een vaste kop. Pastamachine koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument!


Pasta Aid Julia 1pastamachine: Pastamachine voor het maken van verse huisgemaakte pasta. Wordt geleverd met verwisselbare kop voor spaghetti en . Deze Inno Cuisino pastamachine is ideaal voor het maken van eigen pasta. Hiermee maak je eenvoudig heerlijke tagliatelle, spaghetti of lasagne.


Het ideale apparaat voor een restaurant dat pasta op afroep wil kunnen maken. Gemaakt met hetzelfde technische concept en degelijkheid van de grotere . Maak verse pasta met een pasta machine van Horeca world. Gratis verzending en levering binnen - uur. Imperia pasta machine verse pasta maker maken Titania Electric Ravioli Maker Restaurant Presto. Alleen nog de staafmixer zelf gebruikt, nog niet de andere onderdelen.


Staafmixer ligt makkelijk in de han is makkelijk te . Met een pasta apparaat kan je de plakken deeg in spaghetti sliertjes of andere vormen snijden. Als je het apparaat uitpakt, zitten alle onderdelen per stuk in plastic verpakt. Spaghetti vormschijf, deze zit bij je aankoop op het apparaat al gemonteerd. Het opzetstuk van spaghetti en tagliatelle kan worden vervangen door tal van andere opzetstukken.


De garantie op dit apparaat van Marcato is jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.