woensdag 23 mei 2018

Koektrommel luchtdicht

Een Koektrommel koop je eenvoudig online bij bol. Koektrommels: bedoeld om koekjes vers te houden. Metalen koektrommels sluiten niet luchtdicht af.

NL veel merken veel webshops laagste prijzen. In een luchtdicht afgesloten koektrommel kunnen koekjes zacht worden omdat het vocht niet weg kan. Dan wordt je vast en zeker blij van deze prachtige koektrommel van Zuperzozial.


Zuperzozial Biscuit Lover - Koektrommel - Coconut White.

Het liefst stoppen we ze in de allerleukste, schattigste en vrolijkste koektrommel of -pot die we kunnen vinden. Transparante koektrommel met deksel in de vorm van een biscuit. De deksel sluit luchtdicht af en ruikt ook naar biscuit. Het deksel sluit luchtdicht af en ruikt ook naar biscuit.


Vind de fabrikant Luchtdichte Koektrommel van hoge kwaliteit Luchtdichte Koektrommel, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Promotioneel Luchtdichte Koektrommel, vind diverse hoogwaardige promotie Luchtdichte Koektrommel producten op Luchtdichte Koektrommel Promotie van . Alleen gebruikt voor demo's ik heb nog veel meer tupperware, kijk bij mijn overige advertenties of vraag wat je nodig hebt. Koop of Verkoop koektrommel op Marktplaats.

Alleen gebruikt voor demo's ik heb nog veel meer tupperware, kijk bij mijn overige advertenties of vraag wat je . Vind koektrommel tupperware op Marktplaats. Vind tupperware koektrommel op Marktplaats. Koektrommel met een deksel in de vorm van een biscuit.


De deksel sluit luchtdicht af en de koektrommel ruikt naar biscuits. Met een zucht sluit het deksel over de koektrommel, luchtdicht. Een betrouwbare omgeving: op den duur raak je aan bijna alles gewend. Doordat de koekjestrommel van Wesco helemaal luchtdicht afgesloten wordt blijven uw koekjes extra lang vers. Bewaar de Double Chocolate Meringues in een koektrommel luchtdicht buiten de koelkast, dan zijn ze zeker vijf dagen houdbaar.


Ik zou om te beginnen je fondant niet in een koektrommel bewaren maar in een luchtdichte verpakking, dan wordt je fondant ook niet hard en . Inderdaad in een koekjestrommel: hier een metalen ronde erg oude trommel . Het deksel is van bamboe hout en voorzien van een eco siliconen ring die de koektrommel goed luchtdicht afsluit. De koektrommel heeft een diameter van 15 . Met water- en luchtdichte deksels, zullen onze Blokbussen je alles geven wat je van Tupperware verwacht, en dit voor een lage prijs. Koekjes bevatten weinig water en verliezen bij opslag daarom snel hun structuur, daarom worden ze altijd bewaard in een luchtdicht afgesloten koektrommel.


Mooi product, de combi van koektrommel en theedoos is erg mooi maar ook heel handig in gebruik. De trommels sluiten luchtdicht, fijn voor de inhoud. Reden daarvan is dat in de 'gewone' koektrommel koekjes langer knapperig blijven.


Invriezen kan natuurlijk ook, pak ze goed luchtdicht in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.