vrijdag 27 april 2018

Papieren bordjes

Papieren bordjes in unikleuren of voorzien van de mooiste designs. Zorgen zelfs zonder aanleiding voor een feestje op tafel! Papieren bordjes zijn super handig als wegwerpservies.

En gelukkig hoef je geen saaie, witte kartonnen borden meer neer te zetten, maar heb je heel veel keus . Depa Kartonnen borden wit cm 1stuks. Wil jij iets leuks en creatiefs gaan doen met de kinderen? Papieren borden zijn goedkoop en de meeste mensen hebben deze vaak al in de kast liggen.

We hebben een breed assortiment originele bordjes zodat er voor ieder feest of elke bruiloft een passend thema te vinden is. Kijk voor het wegwerpservies roo roze, blauw en lime groen. Bestel je kartonnen bordjes rood met leuke stippen. Papieren bekertjes en papieren bordjes van het merk Talking Table en Paper Eskimo. Deze bekertjes en bordjes zijn er in diverse kleuren, kijk nu snel!


Papieren bordjes wit met goudkleurige sterren. Deze zijn per stuks verpakt en hebben een doorsnede van centimeter. Vergelijk 1originele kado's, gadgets, carnavalskleding e. Papieren bordjes - 10stuks - roze rond 62451P.

Papieren bordjes vierkant- 10stuks - roze hartje 62871P. Papieren bordjes - 10stuks - rood rond 62451R. Grootste assortiment van Nederland met maar liefst 1papieren feest bordjes! Bordjes allemaal uit voorraad leverbaar zijn.


Deze papieren borden zijn handig om te gebruiken op verjaardagen en feestjes of wanneer je een lekkere zomerse picknick organiseert. Feestelijke blauwe bordjes om de geboorte van een jongetje te vieren, per stuks verpakt. Papieren bordjes om al je (zelfgemaakte) lekkernijen op te presenteren.


Kies uit onze ruime collectie serviesgoed je favoriete bordjes voor op tafel:. VINTER 20papieren bordje Diameter: 18. We hebben een perfecte collectie voor het stylen van je eigen Sweet Table, een verzameling van decoraties en producten. Bekijk het grote assortiment Borden en Bekers bij Lobbes.


Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis! Van deze papieren bordjes word je direct vrolijk! Super leuk voor ieder feestje of picknick.


De lieve karakters van Noodoll brengen op ieder feestje gezelligheid. Oranje papieren borden in een pakketje van stuks. Perfect te combineren met de andere papieren bordjes. Leuk voor een picknick of een verjaardagsfeest! Met deze papieren gele borden van Meri Meri vrolijk je de tafel én het feestje op!


Dankzij Meri Meri kun je nu dus stijlvol eten van borden die je na de tijd . Bestel nu papieren bordjes in vele vrolijke kleuren en leuke thema's. De papieren bordjes worden geleverd in pakjes van stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.