dinsdag 27 maart 2018

Vidomes leidschendam

Vidomes is een zelfbewuste woningcorporatie in de buurt van Den Haag. We zorgen ervoor dat mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt goed en . In deze wijk ligt de bekende sluis van Leidschendam.

Aan de overkant van de Vliet ligt Leidschendam-Zuid. Sinds juli 20zijn onze vestigingen aan de Griegstraat in Delft, Weigelia in Leidschendam-Voorburg en de Denemarkenlaan en de Petuniatuin in . Vidomes vindt partij voor overname Nieuw MariĆ«npark Persbericht - Leidschendam-Voorburg, 16-3-2015. In mei 20maakten wij bekend te stoppen met het .

Alle informatie die handig is voor u als huurder van Vidomes of potentiĆ«le huurder vindt u onder Huurdersinformatie. Vidomes start met werkzaamheden balkons in Leidschendam. Vidomes gaat balkons in Leidschendam-Voorburg verstevigen. In het onderstaande overzicht ziet u of uw complex over een complexbeheerder beschikt en hoe hij te bereiken is . Marktconforme prijzen gebaseerd op actuele taxaties. Het actuele aanbod van onze koopwoningen in Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Delft.


Prinses Annalaan 222XG, Leidschendam. Woningcorporaties Vidomes en WoonInvest bieden diverse appartementen te huur in De Prinsenhof. Meer informatie over het woningaanbod vindt u op .

Woningcorporatie Vidomes besteedt de verhuur van haar vrije. Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Delft. Veel informatie over Vidomes, gevestigd in Leidschendam en geregistreerd bij de KvK onder nummer 27212980. Aanbod koopwoningen en huurwoningen van Vidomes - Leidschendam Voorburg leidschendamin van € tot € 0mtot 0m2.


Vidomes in Leidschendam aan de Weigelia 822AB. Vidomes is een ondernemende woningcorporatie. Onpersoonlijk, dure huurprijzen, slechtste woningbouw coorperatie ooit! Achterstand wijk palenstijn zou vier jaar . Leidschendam - Vidomes is klaar met de werkzaamheden aan de balkons van de flats aan de Burgemeester van Duyvendijklaan en . Leidschendam - Geen toren van veertien etages.


Blauwhoed nam het project begin dit jaar over van Vidomes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.