dinsdag 13 februari 2018

Element4 bidore 70

De Bidore kennen we al als een zeer succesvolle gashaard. Nu lanceert Elementook het kleine broertje, de ElementBidore 70. De nieuwe MKII haarden van Elementnu bij ons in de showroom.

ElementBidore Gashaard met laagste prijs garantie van 't Stokertje, nergens goedkoper! Onze ElementBidore gashaard hoek links is een schitterende inbouwhaard die nog nieuw bij ons in het magazijn staat. De ElementBidore MKII is een tweezijdige gashaard die is voorzien van een realistisch vuurbeeld en een natuurlijke houtset.


Met de ElementBidore MKII haalt u een tweezijdige gashaard in huis, deze haarden staan bekend om het vuurbeeld dat zeer realistisch oogt.

Van een klassieke of antieke inbouw gashaard tot een moderne inbouw gashaard vindt u opgesteld in de showroom van Van Manen kachels. De ElementBidore 7 het kleinere broertje van de Bidore 95. Een hoek inbouwgashaard die bijna op iedere denkbare plaats is in te . De ElementBidore MKII inbouw gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats.


De ElementBidore is een mooie inbouw gashaard. De Elementgashaard is strak in te bouwen waardoor de haard zowel in ieder interieur past. De Element Bidore MKII hoek gashaard is een 2-zijdige gashaard van cm breed met een realistisch vuurbeel de binnenwanden zijn vlak staal of zwart . Achterwand: staalwan zwart glas (meerprijs) Inbouwmaat: bxhxd: 7x 74 . De Bidore is de kleinste hoekhaard van Element4.

Deze gesloten gashaard is te krijgen in zowel een rechterhoek als een linkerhoek. Element Bidore hoek gashaard met een gesloten verbranding en een maximaal vermogen van 2kW. Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels.


Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland. Omschrijving Technische gegevens: Afmetingen . Zijdige gashaard van cm breed met een realistisch vuurbeel de binnenwanden zijn vlak staal of zwart keramisch glas. Keuze uit houtset of witte Carrara kiezels. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De ElementBidore is één van de vele modellen uit het Element assortiment.


Download hier gratis uw ElementBidore handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Kom naar onze showroom en laat u informeren door één van onze adviseurs.


De gashaarden van Elementzijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens veilig, schoon en lekker snel. Met een simpele knop ontsteek je de gashaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.