dinsdag 20 februari 2018

Blanche de namur kopen

Blanche de Namur, een Belgisch speciaalbier van hoge gisting gebrouwen door brasserie Du Bocq in Purnode. Het bier is ter herdenking van Blanche van . Blanche de Namur van Brasserie du Bocq is een troebel witbier van uitzonderlijke kwaliteit, het werd in 20dan ook verkozen tot beste witbier ter wereld door .

Vanaf de eerste slok proef je al hoe rond en teer hij is. Kortom, werkelijk een witbier van een uitzonderlijk gehalte. In 20werd Blanche de Namur zelfs tot het . Bestel hier online Blanche de Namur bier.

Direct uit voorraad: Voor 15uur besteld = vandaag verzonden. Blanche de Namur is een troebel, zacht en smeuiuml;g witbier van zeernbsp;hoge kwaliteit. Vanaf de eerste slok proef je al hoe rond en teer hijnbs. Namur Blanche is online te koop bij: Drankdozijn. Verpakkingen van Namur Blanche: BLANCHE DE NAMUR 75CL.


Blanche de Namur Bierglas - 33cl - Koop dit Belgisch bierglas in onze online shop. Belgische bieren en soortgelijke producten, . Blanche de Namur 33cl gebrouwen door Brasserie du Bocq. De Blanche de Namur is een troebel, zacht en smeuïg witbier van zeer .

Blanche de Namur 75cl kunt u bij Speciaalbierpakket. Blanche de Namur is een zacht troebel witbier en is onderscheiden met een gouden medaille bij de Belgian Beer Awards. Blanche de Namur 25cl kunt u bij Speciaalbierpakket. Bestel Bloemenbier 33cl online bij Beer of Belgium, de specialist in Belgische bieren. Ruim aanbo scherpe prijzen en snel geleverd in heel Europa!


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen. Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Blanche de Namur, of Blanche van Namen, leefde in de 14e eeuw en was de dochter van Jan I van Namen en Maria van Artesië. Blanche de Namur () is een zeer beken Belgisch witbier. Het licht troebele bier zit vol met koriander, sinaasappel en kruiden.


Makkelijk online Blanche De Namur 25cl kopen op Melgers. Melgers Speciaal bier Bieren Belgie Bocq. Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Du Bocq - Blanche de namur en duizenden andere mooie . U kunt hier online Blanche de Namur 75CL kopen ().


Gebrouwen in Belgie, te koop in Nederland voor €3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.