woensdag 24 januari 2018

Severin kb 2922

De Elektrische koelbox KB 29een A++ koelbox. Handig om mee te nemen naar de camping of het strand. Met deze liter koelbox heeft u meer dan .

Type: Severin KB 29Koelbox Inhoud Liter, 2Volt. Voorraadstatus: voorraad in webshop en ook beschikbaar in de winkel. SEVERIN is er voor de prestatiegerichte generatie, voor de mensen die voor kwaliteit gaan en voor de .

SEVERIN elektrische koelbox KB 292 energieklasse A++. De Severin elektrische koelbox KB 29is een A++ koelbox die naast het koelen, ook over een warmhoudfunctie beschikt. SEVERIN elektrische koelbox KB 292 energieklasse A++ van bekende merken online kopen.


Bekijk direct het ruime aanbod SEVERIN elektrische koelbox KB . Severin KB 292 Electrisch, A++, Groen, Grijs. Download hier gratis uw Severin KB 29handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Dansk, Deutsch, English, Espanõl, Français, Italiano, Nederlands, Polski, . Energieeffizienzklasse A++, Nutzinhalt: Liter.

Mit Volt - Anschluss Wichtige Produktinformationen. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Deze Severin KB29elektrische koelbox met een inhoud van liter kan zowel op het lichtnet als in de aansteker van jouw auto worden aangesloten. A++ - kunststofbehuizing - geschikt voor koelen en . Productfiche severin kb 2922: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de severin kb 29bij Vanden Borre.


Der traditionsreiche Hersteller von Elektrokleingeräten Severin bietet die Kühlbox Severin KB 29an. Es ist das Nachfolgemodell unseres Testsiegers Severin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.