donderdag 28 december 2017

Basgitaarles den haag

Zangles pianoles gitaarles basles muziekschool Den Haag. Basgitaarklas: Als basgitarist ben je een fundament van de band. Ten eerste draag jij de harmonische basis van de muziek en ten tweede ben je . Basgitaarles en Contrabasles voor elke niveau in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft.


Ben je op zoek naar basgitaarles, gitaarles of pianoles in Den Haag? Heb jij altijd al een instrument willen bespelen maar komt het er maar niet van? Lehman geeft contrabasles en basgitaarles in Den Haag op ieder niveau, van beginner tot en met het toelatingsexamen voor het conservatorium.

Basgitaarlessen voor beginners en gevorderden in Den Haag en omstreken. Als bassist vorm jij de basis van je band. Praktijk gerichte baslessen gevormd naar uw interesse en niveau! Basles de lessen vinden plaats bij mij in de studio in zuid5 den haag. Zowel aan de absolute beginner als aan gevorderden geef ik basgitaarles.


De lessen worden gegeven in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Wekelijks of tweewekelijks 3 of minuten les. Guus Bakker - Docent Muziekcentrum Den Haag - Contrabas, basgitaar - Pop, soul, funk, jazz, latin - Gespeeld met: Karel Boehlee, Wende . Word jij de nieuwe Paul Mccartney of Rinus Gerritsen?

Basgitaarles bij Haenen muziek, Voorburg-Den Haag. Zoek je voordelige basgitaarles in Voorburg of de omgeving van Den Haag bij leuke en professionele . De docent is Popschool Den Haag Het niveau van deze cursus is onbekend. Basgitaarles aan beginnende en gevorderde leerlingen. Categorie: Basgitaarles Den Haag (Zuid-Holland).


Beginner tot vergevorder Martin Senders, e-mail, 06-123375. Voor basgitaarles kun je bellen met de eigenaar van MusicLab op het zelfde nummer als voor de reserveringen. Iedereen die basles wil, op contrabas of basgitaar, kan bij mij terecht.


Ik geef les in verschillende stijlen zoals pop, jazz, rock, funk en Latijns-Amerikaanse . Basgitaar en Contrabas les Klassiek pop funk jazz Voor €3- hebt u een . Ik heb in Den Haag op het Koorenhuis les van Alex Milo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.