vrijdag 29 september 2017

Eva solo theemaker

Je Eva Solo Tea Maker L mooi gevonden op fonQ. Eva Solo Tea Maker L - Rood - afbeelding 2. Deze Eva Solo Teamaker van liter maakt theezetten en theedrinken een prachtige ervaring.

Deze Eva Solo Theemaker met neopreen hoes 1. Daarom is het goed dat Eva Solo voortaan design met natuur combineert. Dankzij het filter in de hals van de Eva Solo Theemaker komen er nooit theeblaadjes in jouw kopje terecht. En de neopreen hoes zorgt er voor dat de thee lang .

De set bestaat uit een glazen fles, een theefilter en een roestvrij stalen dop en een isolerende hoes. Spoon tannin-free tea leaves that can brew indefinitely directly into the glass flask. Insert the filter and the leaves stay in the flask when you pour. De Eva Solo Tea Maker is een set bestaande uit een glazen theepot met roestvrijstalen dop, neopreen warmhouder en een theefilter.


A GLASS CARAFE WITH STAINLESS STEEL INFUSER AND A NEOPRENE JACKET TO KEEP IT WARM. De stijlvolle Theemaker van Eva Solo is ideaal om een heerlijke pot thee in the zetten. Deze Tea Maker van Eva Solo is ontworpen door Claus Jensen Henrik Holbaek Tools. Een theepot om zelf heerlijk verse thee te maken.


De slimme Eva Solo theemaker is ontworpen door designduo Tools Design voor Eva Solo.

De theepot is gemaakt van duurzaam borosilicaatglas en. Maak uw eigen pot verse thee in deze Tea Maker van Eva Solo. U stopt uw losse theeblaadjes in het filter, schenkt er kokend water overheen en laat de thee . Deze theemaker van Eva Solo heeft een isolerende hoes van neopreen om ervoor te zorgen dat je thee niet snel afkoelt en lekker warm blijft! Een moderne theepot, theemaker en warmhouder in één.


Met deze Eva Solo theemaker maakt theezetten en theedrinken een prachtige ervaring. Met deze Evasolo kiest u voor design en kwaliteit. Fantastisch voor eigen gebruik of om cadeau te geven. Klik op de afbeeldingen voor alle informatie over het . Productomschrijving Eva Solo Thee Maker Zwart Liter + Glazen.


Gepatenteerd Schenksysteem; 1 Drupvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.