woensdag 30 augustus 2017

Wesco superboy 20 liter

Wesco Superboy Prullenbak L - Warm Grey. De juiste prijs voor een Wesco Superboy L vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld.

Je Wesco Superboy Pedaalemmer L mooi gevonden op fonQ. De Superboy van Wesco is de grote broer van de Single Boy. De prullenbak heeft een inhoud van liter. Zijn slanke design maakt deze ideaal voor gebruik in .

De Wesco Superboy is gemaakt van kunststof met een inhoud van liter. Hij heeft een robuuste pedaal die de klep gemakkelijk voor je opent en sluit bijna . Deze Wesco Superboy kan dankzij zijn rechthoekige vorm perfect langs een muur of in een hoek worden geplaatst. Wesco Superboy liter 132312-€ 9-. De Superboy van Wesco is met zijn inhoud van liter perfect voor de kleine keuken of een éénpersoons huishouden.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Wesco superboy liter 132312-- hoog kwalitatief plaatstaal met poedercoating - stevige rubberen bodemring - kunststof binnenemmer .

Wesco Superboy Zwart liter - Rechthoekige pedaalemmer geschikt voor bijv. Vanwege zijn afmetingen ideaal voor tegen de muur . De Wesco Superboy L Prullenbak is verkrijgbaar vanaf € 1050. Bekijk ook onze top beste Prullenbakken 2016.


De Wesco Superboy is de grote broer van de Single Boy. Deze pedaalemmer van liter plaats je dankzij zijn rechthoekige vorm gemakkelijk tegen de muur of . De nieuwe Wesco Superboy met een inhoud van liter heeft een stabiel voetpedaal, een ingebouwde demper en past perfect tegen de muur of in een hoek. Dies ist ein Premium Mülleimer, in der Farbe Mandel. Er ist in etwa cm hoch und circa cm breit.


Mülleimer Wesco Superboy, brombeer, aus Stahlblech, Liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.