woensdag 30 augustus 2017

Afsluitbare koelkast

Koelkasten, Vrieskasten voor HORECA, keuken, catering, kantine, restaurant vind u bij HOREPA koel en vriesapparatuur. AluCool enkele lade, voorzien van banen en tussenschotjes. De indeling is geheel naar eigen wens aan te passen.

AluCool afsluitbare medicijnlade met slot voor in de Liebherr koelkasten. Zo'n rapport toont aan dat de temperatuur in de koelkast constant binnen de. Afsluitbare deur zodat onbevoegden de medicijnkoelkast niet kunnen openen. Goedkope horeca koelkasten ,horecakoelkast ,horecakoelkast rvs ,rvs horecakoelkast,horeca koelkast,rvs bedrijfs koelkast ,bedrijfs koelkast rvs ,koelkasten rvs .

De Exquisit KS116A+ is een geweldige koelkast voor gebruik in een. Dit is het kleinere broertje van de Vita Guard. Er moeten steeds meer geneesmiddelen in de koelkast bewaard worden. Een nietmachine en een afsluitbare koelkast.


Merk dometic nieuw prijs € 50houten ombouw. Cm breed cm diep cm hoog nu € 1700. Gemeenschappelijke koelkast van Rieber met tot kluizen, buiten behuizing van gegalvaniseerde staalplaat, elektronisch gepoedercoat, slag- en . RVS Gigant levert: Display koelkast 1030L, Display koelkast, koelkast 1030L, dubbel. Voorzien van zelfsluitende afsluitbare deuren en eenvoudig bedienbaar .

Oud Huijzer 7Tender met Suzuki Pk, koelkast en prachtige buiskap en. Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen. Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch.


De Metos Polaris S70R TN koelkast met een inhoud van 6liter is een koelkast met een geforceerde koeling en is aan de binnen- en buitenzijde vervaardigd . Magere melkpoeder hoef je niet in de koelkast te zetten en is maximaal zes. Afsluitbare koelkast met ruimte voor maximaal gastronormbakken van cm diep. Volautomatische controller met digitaal display.


Medicijnkoelkast Dometic MiniCool 301H afsluitbaar ca liter. De Chill Cup is een ideaal duo, bestaande uit een afsluitbare 5-l koelkast met een kopjeverwarmer voor max. De Polar CD6is een wit stalen onderbouw koelkast met ruimte inhoud van 1liter. Deze kast met afsluitbare deur wordt geleverd met roosters.


Wanden en deuren voorzien van 60mm isolatie. Glasdeur koelkast CD 0(Glasdeur koelkasten in diverse kleuren ): Bruto 6liter. Deze koelkast heeft verstelbare schappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.