maandag 31 juli 2017

Anti aanbaklaag in pannen

Nederlanders zijn dol op pannen met een anti-aanbaklaag. Je zet de pan op het vuur, kiepert er wat olie in en bakken maar. Veel pannen bevatten een anti-aanbaklaag, deze laag wordt in de volksmond ook wel Teflon genoemd.

Een lapje vlees of een stukje vis bak je dus snel en eenvoudig in een pan met anti-aanbaklaag. Spring naar Groene pannen met thermolon - De meeste grote pannenmerken hebben pannen met een keramische anti-aanbaklaag in het assortiment. De zwarte anti-aanbaklaag in pannen blijkt helemaal niet zo gezond voor ons te zijn.


Lees hier waarom en welke pannen gezonder én veel makkelijker zijn!

Keramische anti-aanbak pannen zijn gladder dan Teflon anti-aanbak pannen en bevatten geen gif, maar hoe houd de anti-aanbaklaag zich na een jaar? Koekenpannen zonder anti-aanbaklaag laten zich kenmerken door een lange levensduur, ze gaan vaak een leven lang mee. Welke antiaanbaklaag zit er in jullie koekenpan? Of gebruik je nieuwe pfoa-vrije teflon pannen? De meeste mensen hebben wel een pan met antiaanbaklaag in huis.


Vaak zijn deze antiaanbaklagen (op basis) van teflon, maar de laatste . Maar over de gezondheid van deze pannen zijn de deskundigen het nog niet eens. Een anti-aanbaklaag is namelijk Teflon en deze bevat de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.