donderdag 29 juni 2017

Kwarx wijnglazen

Strak en trendy wijnglas uit de Kwarx serie van ChefSommelier. Op deze pagina`s over Chef en Sommelier glas vindt u het model wijnglas CS Grand Cepages voor hotel en restaurant met prijzen en afbeeldingen. Kwarx, een van de sterkste en unieke glassoorten!

Ook zijn er andere soorten Kwarx glazen . Het Chef Sommelier Wijnglas Open Up Arabesque cl is gemaakt van Kwarx-glas. Hierdoor heeft het wijnglas dezelfde glans als kristal en is het zeer sterk.

Een lekker wijntje drink je niet uit een . Een feestje of een heerlijk diner, daar horen schitterende wijnglazen bij. Vandaag hebben wij een aanbieding met stuks Royal Worcester wijnglazen van kw. Merk: Royal Worcester - Set van Kwarx design glazen - Materiaal: High-tech Kwarx - Extreem hoge breeksterkte - Solide, extra sterk en stootvast - Keuze uit 4 . Chimene van Oosterhout legt uit over het nieuwe bijna onbreekbare materiaal Kwarx.


Categorie Kwarx wijnglazen van veiling Exclusief 'Villeroy Boch' servies te Beugen op BVA Auctions. Helaas hebben wij niets gevonden voor Kahla set van kwarx glazen. Chef Sommelier Cabernet Wijnglas Tulip 75cl stuks.


Wijnglas Cabernet Ballon 47cl ChefSommelier.

Whiskeyglas cl Lima ChefSommelier Kwarx. Kwarx is sterker dan gewoon glaswerk en dankt zijn stevigheid aan de sterke hechting tussen de kelk, de steel en de voet van het glas. Haal meer rendement uit uw wijnglazen van het merk Chef Sommelier. Tevens zijn alle glazen van Chef Sommelier voorzien van het Kwarx predicaat. Met deze 12-stuks Royal Worcester Kwarx Glazen bent u alvast klaar voor de aankomende feestdagen!


Categorie Stoot- en krasvaste kwarx wijnglazen van veiling Exclusief 'Villeroy Boch' servies en bestek te Beugen op BVA Auctions. Het wijnglas Cabernet Tulipe is het meest bekende en erkende wijnglas en is zeer gewild onder de luxere restaurants en hotels. Hallo, Ik zoek een winkel (dus geen online shop) die kwarx glazen verkoopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.