dinsdag 30 mei 2017

Spoedvisum china

Visum China: een visum voor China, India of Nepal, bemiddeling voor maar € 1exclusief BTW! Voor een toeristenvisum of zakelijk visum neem contact met ons op voor informatie telnr 42voor de . Heeft u een spoedvisum nodig voor China, India, Rusland of welk land dan ook?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van spoedvisa, ook voor online . Wanneer je onverhoopt te laat bent met het regelen van een visum kan het van grote waarde zijn om gebruik te maken van een spoedvisum. U vindt hier alle informatie over het aanvragen van uw visum . Visa2China is de plek om uw visum voor China te regelen. Visa2china is de enige door Chinese ambassade erkende Nederlandse organisatie, die bemiddelt . Zo, ook ik heb in levende lijven ondervonden dat je t china visum niet krijgt. Als u met spoed een familielid naar Nederland wilt laten overkomen, kunt u een spoedvisum aanvragen.


De IND bepaalt wanneer u een spoedvisum krijgt. Bekijk de vereisten voor een visum voor China en vraag in enkele minuten .

CIBTvisas is wereldwijd marktleider in het verkrijgen van visa voor buitenlandse reizen. Miljoenen reizigers van over de hele wereld vertrouwen op CIBTvisas . De verschillende visa voor China zijn opgedeeld in negen categorieën. Het visum moet je vooraf aanvragen bij de CVASC (Chinese Visa Application Service). Lees hier alles over de regels rond de visum procedure naar China.


Deze informatie is samengesteld door de Nederlandse vertegenwoordigingen in China en bevat praktische informatie voor uw verblijf in China. In veel gevallen kunnen wij nog een spoed visum voor u regelen. Wij hebben de visum-procedure voor je op een rij gezet.


Wij zijn u graag van dienst en kunnen dit snel en vertrouwd voor u verzorgen. Met ingang van februari 20bestaat de mogelijkheid om een spoedvisum aan te vragen op de zaterdag. Voor het aanvragen van het spoedvisum moet u . De spoedprocedure is nog verder aangehaald. Dat betekent dat je alleen een visum voor Rusland met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.