dinsdag 28 februari 2017

Opbergbox plastic met deksel

Kunststof opbergbox met losse roze deksel. Handige plastic opbergbox met klapdeksel. Gebruik een goede opbergbox met deksel om je spullen veilig op te bergen, weg van ongedierte!

Heel veel maten opbergbakken verkrijgbaar! Bestel je opbergbox tegen de scherpste prijs op Blokker. Op werkdagen vóór 22:uur bestel morgen in huis.


Bijna iedereen heeft inmiddels wel een kunststof Curver opbergbox of een ander.

Zo zijn er nestbare opbergboxen met deksel, maar zijn er ook opbergbakken . De deksel van de opbergbox heeft functionele comfortabele grepen en het. Bakken met deksels bestel je eenvoudig bij Manutan. Uiteraard kunt u rekenen op een opbergbox van uitstekende kwaliteit opbergbox.


Opbergbox Quasar - liter - 60x40xcm - set van 3. Door het handvat aan de deksel kan de box eenvoudig worden opgetild en verplaatst. Berg bijvoorbeeld je winterkleren of de kerstspullen op in de plastic opbergboxen . Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van Staples Plastic opbergdoos met deksel stapelbaar doorzichtig l op Staples. Een grote collectie opbergboxen of plastic kratten.

De Clicknfit Curver 60L Blauw is de standaard opbergbox van Curver. Deze box is voorzien van een deksel en sluitclips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.