maandag 27 februari 2017

Chipsmaker magnetron

Het maken van chips in de magnetron gaat niet zomaar, daar heb je wel iets voor nodig. Hierboven zie je de zogenaamde chips maker. Een redelijk nieuwe kookgadget: een chipsmaker waarmee je in een paar minuten knapperige chips maken in de magnetron.

De Microwave Chipsmaker set laat je heel eenvoudig je eigen chips maken, gewoon in de magnetron. Maak wortelchips, aardappelchips en veel meer variaties zonder bakken en enkel gebruik van de magnetron. Zet daarna de chips nogmaals in de magnetron maar dit keer voor drie minuten op half.


Ik heb toch liever zo'n coole chipsmaker hiervoor. De magnetron heeft een stand van 6watt, 7watt en hoger. Op de handleiding staat ongeveer 5-min op 7watt. Lekker gezond en gezellig voor in het weekend met de . Groothandel Magnetron chips maker uit Chinese Magnetron chips maker Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel aardappel chip,fiber koken . Magnetron Chips Maker met Slicer Complete Set - Wit (L).


Magnetron chips maker met Slicer Complete Set - Groot. Woonaccessoires - Magnetron Chips Maker Set. Snijd je product met de bijgeleverde mandoline in flinterdunne gelijkmatige plakjes en leg ze op de chipsmaker om vervolgens af te bakken in de magnetron.

Woonaccessoires - Magnetron Chips Maker Uitbreidingsset. Maak zelf heerlijke chips met de Joie chipsmaker in uw magnetron. Sinds kort ben ik weer verslaafd aan Pinterest en daar kom ik vele leuke ideeën tegen, zoals deze aardappelchips uit de magnetron. Makkelijk zelf gezonde chips maken met deze chipsmaker voor de magnetron.


Inclusief handige mandoline voor de perfecte plakjes. De leukste magnetron Gadgets en cadeaus kun je uiteraard vinden bij de gadget specialist, MegaGadgets. Wereldwijd Gratis levering Magnetron Chips Maker met Slicer volledige set Product inhoud: snijmachine, snijden helper, chips rek, kom.


Een tijdje terug werd onze keuken verbouw waardoor wij genoodzaakt waren ons avondeten te bereiden in de magnetron. De chipsmaker is een plateau waar jij de gemaakte chipjes oplegt om eenvoudig in de magnetron te schuiven. Mastrad Topchips Chipsmaker , Bij de presentatie op de. De magnetron waarin we de chips hebben gemaakt is niet al te groot dus de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.