donderdag 29 december 2016

Linnen vloerkleed

Tapijt Linen Pure - Beige - 160x230cm, Papilio. HK-living vloerkleed grijs stonewashed linnen medium 155x215cm.

Dit vloerkleed van HK-living is gemaakt van lappen. Dit kleed in stonewashed grijs is verkrijgbaar in maten. Een vloerkleed geeft de finishing touch aan je woonkamer en brengt net dat extra beetje sfeer. Kies voor een rond of juist een rechthoekig klee of kies voor .

Het kleed is gemaakt uit stukken linnen met daar over een grijs stonewash effect. Vloerkleed Luxus is een karpet met een tijdloze taupe linnenkleur. Kwaliteit is perfect en de kwaliteit linnen idem, kortom gewoon erg goed. Bij linnen banderen worden de randen van uw vloerkleed afgewerkt met een linnen band. De linnen band is cm breed en in een haakse hoek afgewerkt met . Linnen kleed stonewashed grijs medium TAP0867 . HK-living vloerkleed grijs stonewashed linnen medium 155x215cm TAP08€39- op voorraad.


Ben je op zoek naar een prachtig vloerkleed? Bekijk het Kinast Linnen vloerkleed in een van de mooiste woonwinkels van Nederland of hier op de website.

Hoe ga je te werk bij het kiezen van een vloerkleed? Gerecycled katoenen vloerkleed Aitta wit. Gerecycled katoenen vloerkleed Kievari donkergrijs. De vloerkleden van naco zijn uniek, niet duur en handgemaakt: geweven of grof gehaakt.


Dit vloerkleed is met de hand geweven waardoor hij zijn unieke uitstraling krijgt. Door zijn afmetingen super om te gebruiken . Dit grijze stonewashed linnen vloerkleed van sfeermaker HK-Living past in ieder interieur. Goed te combineren met een stoere salontafel en het plaatje is . HK- Living vloerkleed grijs stonewashed linnen Linnen is heerlijk aan je voeten! Dit grijze linnen vloerkleed van HK-living is voorzien van een stoer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.