vrijdag 30 december 2016

Calc clean senseo sarista

Ontkalk de SENSEO SARISTA zodra het CALC CLEAN-lampje ononderbroken brandt. Zorg ervoor dat de bean-funnel, waterreservoir en de . Ontkalk de Senseo Sarista op het moment dat het 'CALC CLEAN-lampje' onafgebroken brandt.

Belangrijk is dat je de bean-funnel, waterreservoir . Ontkalk de koffiezetter zodra het CALC CLEAN lampje brandt. Het kan natuurlijk ook dat de machine zelf aangeeft doormiddel van het lampje “CALC CLEAN” dat het tijd wordt om senseo sarista te ontkalken, maar dit is . En zorg ervoor dat de Senseo Sarista Heerlijk op Temperatuur blijft Smaken!

CALC CLEAN” moet je sowieso de senseo sarista ontkalken. Heb je vragen over onze SENSEO koffieapparaten of Douwe Egberts SENSEO koffieproducten? Kijk in de veelgestelde vragen of je het antwoord kunt . U hebt het langst plezier van uw SENSEO SARISTA bean-funnel koffiezetapparaat als u het regelmatig ontkalkt. Deze speciale ontkalker verwijdert kalk op . Note: Wanneer het ontkalkingslampje (CALC CLEAN) van de Senseo Sarista gaat branden, hangt af van de verbruikte hoeveelheid water.


Een van de lampjes boven op de SENSEO SARISTA brandt. Wanneer de ontkalkingscyclus is voltooi knippert het CALC CLEAN-lampje snel en brandt het . Het CALC CLEAN-lampje gaat alleen uit als u de volledige ontkalkingsprocedure zonder onderbrekingen hebt uitgevoerd.

Het activiteitslampje en het CALC CLEAN-lampje knipperen beide. Ik heb de senseo sarista net uit de verpakking gehaald maar bij het doorspoelen . De Sarista heeft ten opzichte van de Senseo meer onderhoud nodig. Er gaan dan een rood ledje branden bij Calc-Clean boven op het apparaat.


De witte Senseo Sarista is een nieuw koffiezetsysteem met optimale druk voor. Home Tips en veelgestelde vragen Senseo ontkalken. Druk op de “calc clean” knop die op bovenkant van de deksel zit. Waarom gaat het CALC-lampje niet uit nadat ik de machine heb ontkalkt?


Ontkalk de Senseo Sarista op het moment dat het 'CALC CLEAN-lampje' . De Senseo Sarista is de nieuwste volautomatische zelfmalende koffieapparaat van Philips en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.