dinsdag 29 november 2016

Inventum ov525cs hetelucht oven

De Inventum vrijstaande hetelucht oven OV525CS heeft een netto inhoud van liter. De hetelucht oven heeft vier verschillende ovenstanden. Met de compacte vrijstaande Inventum Ov525Cs hetelucht oven maak je de lekkerste.

Dit is de grootste vrijstaande heteluchtoven die jullie aanbieden? Met een inhoud liter is deze oven geschikt het bereiden van grotere gerechten. De Inventum OV525CS heeft meer in zijn mars dan alleen het opwarmen.


Grill, Hetelucht, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Onderwarmte; Max.

Deze compacte Inventum OV525CS hetelucht oven met een inhoud van liter is ideaal om in huis te hebben. U kunt hiermee bakken, grillen, roosteren, . De Inventum OV525CS Vrijstaande hetelucht oven heeft een inhoud van liter en diverse functies. Bestel online: scherp geprijsd gratis verzending! De bakovens van Inventum zijn nog eens verrassend veelzijdig.


Download hier gratis uw Inventum OV525CS handleiding. Klopt het dat bij de Inventum OV525CS bij de heteluchtoven stand de onder en boven buizen niet . De Inventum OV525CS oven heeft een inhoud van liter. Uitgerust met RVS-verwarmingselementen.


Ook is de OV525CS voorzien van een bakplaat, . De Inventum OV525CS oven heeft een inhoud van liter,. De Inventum OV185C is een compacte hetelucht oven met een wattage van 10Watt, easy to .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.