woensdag 30 november 2016

Glazen iglo hotel

Offering accommodation in log cabins and igloos. Zo kunt u de nacht doorbrengen in een ijskamer van een sneeuw- of ijshotel. Of u verblijft in een iglo met een glazen dak, zodat u de nachtelijke sterrenhemel .

Wie eens in een glasiglo wil slapen, moet naar Saariselkä, idyllisch gelegen in Lapland. Van vulkaangezichten in IJsland tot glazen iglo's in Finlan zoek het perfecte hotel voor een reis naar het. Sorrisniva Igloo Hotel – Alta, Noorwegen. Het hotel heeft de grootste op hout gestookte sauna van Finland en er zijn ook iglohutten te huur met een glazen koepel die niet beslaat om het Noorderlicht te .

Wakker worden met het Noorderlicht en de sterren vanuit het glas iglo hotel in Finland. Holiday Club Saariselkä 4-sterrenhotel Deze accommodatie doet mee aan ons 'Programma van aanbevolen accommodaties'. Overnacht in een glazen iglo zodat je vanuit je bed naar de sterren kan kijken en naar Aurora Borealis!


Het verblijven in de glazen iglo en hopelijk Noorderlicht te zien.

In het noordelijk gelegen Resort Kakslauttanen in Finland kun je overnachten in een (warme) iglo met een glazen dak zodat je de Aurora . Wat dacht je er van om samen te slapen in een luxe glazen iglo in de sneeuw. Toen we onze reis naar Fins Lapland planden waren twee dingen duidelijk: we wilden sowieso een nacht in een glazen iglo en een ijshotel . Slapen in een glazen iglo in Finlan het klinkt misschien wat onrealistisch en een tikkeltje koud maar niets is. Gili Trawangan hotel tip: Le Pirate Bungalows. Close to the Arctic Circle, next to SnowHotel you will find the tranquillity of the glass igloos.


Staying overnight in a glass igloo feels like sleeping in the open, but . Daardoor kun je – met een beetje geluk qua weeromstandigheden – het . Daarnaast kan u ook kiezen voor een glazen igloo die u een panoramisch zicht biedt op. Boek dan snel dit zeer populair Fins hotel. In Fins Laplan in Kaklauttanen, staat het Igloo Hotel.


Het is feitelijk een park bestaande uit huisjes en een groep iglo's met glazen koepels . Hier kan je namelijk vanuit je bed in een glazen iglo naar de sterren staren. Hotel In Finland Yeni İlinizi möhtəşəm və unudulmaz qeyd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.