vrijdag 28 oktober 2016

Whirlpool koelkast met vriesvak

Whirlpool koelkast aanbiedingen vergelijken. Bekijk en vergelijk eenvoudig de uitgebreide productspecificaties! Whirlpool biedt de consument een enorme keuze.

Whirlpool is een geregistreerd handelsmerk van Whirlpool, U. Persberichten- Login voor dealers- Privacyverklaring Whirlpool EMEA voor Apparaat met . Online Whirlpool Inbouw koelkasten vergelijken? De goedkoopste aanbiedingen kiezen bij de beste webshops!

Whirlpool inbouw koelkast type : argr7nieuw (showroom model) met jaar. Koelkast te koop zonder vriesvak werkt perfect heeft lichte deukje op deur. Voordeel dat het vier sterren vriesvak over de hele breedte van de koelkast zit, zodat . Voor iedere keuken met inbouwkoelkast is deze Whirlpool ARGR 7A+ een prima oplossing. De koelkast met vriesvak is voorzien van energieklasse A+.


De ARC1is een zuinige A+ koelkast (tafelmodel) met een inhoud van 1liter (koelen) en liter (vriezen). De koelkast beschikt over een vriesvak van liter. De Whirlpool ARC 1A+ biedt voldoende ruimte om je etenswaren te koelen en in te vriezen.


Download hier gratis uw Whirlpool Koelkast handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.