maandag 31 oktober 2016

Tosti uit de pan

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met tosti's uit de pan. Ze zijn simpel om te maken, maar ik laat je . Met dit recept maak je de allerlekkerste tosti's, gewoon in de pan.

Met soorten geraspte kaas en een beetje boter, heerlijk. Geen probleem, wij laten je zien hoe je een tosti uit de koekenpan kunt maken. Zo maak je de ultieme kaastosti uit de film Chef.


Een tosti maken in de pan, hoe doe je dat nou?

Haal de pan voorzichtig uit de oven en vergeet niet dat de greep nu heet is! Op deze pagina vind je een simpel recept voor een klassieke tosti. Schep de overtollige boter uit de pan, zodat de andere kant ook schoon gebakken wordt. De lekkerste tosti's komen uit de koekenpan.


Maak eens deze variatie recepten voor tosti uit de pan! Haal de tosti uit de pan, snijd hem doormidden en geniet van het intense krakende geluid van de knapperige gebakken boterhammen. Home De ultieme pantosti (ja, die uit Chef!) Ik werd laatst wakker met een licht houten hoofd van de wijntjes van de avond ervoor.


On-dingen zijn het, er is nog nooit een lekkere tosti uit een tosti-ijzer zo'n apparaat. Leg een deksel op de pan en laat een kiertje van mm.

Dit is niet alleen handig als je geen tosti ijzer hebt. Ik vind een tosti uit de koekenpan vaak lekkerder. Beleg een plak brood met kaas ham uiringen salami en weer kaas en tenslotte het 2e plak broo druk dit goed aan en bak dit in een pan op . Razend lekker en ideaal als warme lunch: een tosti uit de pan. Je kunt de tosti vullen met alles wat je lekker vindt, dus experimenteer er op los!


Ben je gek op tosti's, maar de standaard ham-kaas variant een beetje zat? Deze stoere tosti variaties zijn dan zeker de moeite waard eens. Deze verschillende tosti's uit de pan zijn weer eens wat anders en zónder vlees.


Wat dacht je van een pittige met Harissa? Om tosti's te maken heb je minimaal een koekenpan nodig. Tosti's uit de koekenpan zijn wat vetter dan gewone tosti's, omdat je er boter bij . Op Pinterest zie ik ze regelmatig voorbij komen.


Ik vond het dan ook hoog tijd worden voor mijn eigen versie: een tosti uit de pan met cheddar . Besmeer de boterham met smeerkaas en leg daarop plakjes kipfilet. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.