vrijdag 30 september 2016

Eierkoker schoonmaken

Hoe kan ik zo'n ding het beste schoonmaken? Dan doel ik vooral op de elektrische plaat. Ik heb hem namelijk een paar keer laten droogkoken .

Net een nieuwe eierkoker aangeschaft, omdat die oude er echt niet. Tip: gebruik ook eens een bodempje azijn in je pan waar je aardappels in gekookt hebt, of in de eierkoker. Na verloop van tijd ontstaat op de bodem van een eierkoker met een teflonlaag een grijze aanslag.


Eierkoker met teflonlaag, verwijderen grijze aanslag - Overig.

Je bent hier: TipsSchoonmaken poetsenEierkoker met teflonlaag, . Pagina - In de categorie tips schoonmaken en poetsen staat een verzameling van huishoudtips. Eierkoker met teflonlaag, verwijderen grijze aanslag. Afvalbak: Als u de binnen- en buitenkant na het schoonmaken, met witte. Eierkoker: Grijze aanslag op de bodem met een teflonlaag, kunt u . Een eierkoker of een kleine waterkoker kun je wel gebruiken op een camping.


Uiteraard moet je de koker af en toe schoonmaken van de . Crackin' Eggs eierkokers voor de magnetron van JML.

De kritieken op deze eierkoker begrijp ik echt niet. Clatronic EK33Eierkoker RVS (geborsteld) bij uw grootste online shop voor. Wij danken u voor de keuze van deze CaterChef eierkoker. Om volledig gebruik te maken van de moge- lijkheden en . De Stylo eierkoker biedt plaats aan gekookte of gepocheerde eieren, heeft een transparant deksel en een automatische veiligheidsuitschakeling na uur.


Vind de fabrikant Eierkoker Schoonmaken Tech Grade Sulphamic Zuur van hoge kwaliteit Eierkoker Schoonmaken Tech Grade Sulphamic Zuur, leverancier en . Trek altijd de stekker uit het stopcontact vóór het schoonmaken en bij storingen. BestPriceAlarm Eierkokers koop je eenvoudig online bij bol. Een vriendin heeft me aangeraden om de cup in een eierkoker voor de magnetron te steriliseren. Cup in de eierkoker en dan iets van min op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.