vrijdag 30 september 2016

Afvoerdroger aeg

AEG Lavatherm T65170AV lucht afvoerdroger met energieklasse C, elektronische besturing en een maximale belading van kg. Afvoerdroger met kg vulgewicht, reverserende roestvrij stalen trommel en Silent System. De AEG Lavatherm T65170AV is een afvoerdroger in de energieklasse C.

De trommel draait in wisselende richting en droogt je kleding gelijkmatig. De AEG T65170AV is een luchtafvoerdroger met kilogram vulgewicht, reverserende. AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke . Vergelijk de AEG Lavatherm 65170AV met alle andere wasdrogers.

Soort droger: luchtafvoerdroger; Bijzonderheden product en verkrijgbaarheid: -; Capaciteit . Als geld je wat uitmaakt kan je beter gaan voor AEG Lavatherm 65170AV. Stille en efficiënte afvoerdroger met een capaciteit van kilo. Onder meer voorzien van opfrisfunctie, uitgestelde start en waarschuwingssignaal.


De Aeg T75177NAV is een luxe afvoerdroger uitgevoerd met een kg. Deze droger heeft een display met uitgestelde starttijd optie en beschikt over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.