donderdag 28 april 2016

Magnetron lasagne

Lasagne met bolognesesaus; Deze verpakking bevat porties. Bereiden: Magnetron (7Watt, ca. minuten), oven (1°C, ca. minuten) of . Je kunt lasagne ook in de magnetron bereiden.

De pasta wordt gewoon gaar doordat de vellen zich volzuigen met het vocht van de saus. Er staat op dat deze alleen voor de oven geschikt is. Het lijkt me toch dat dit niet uit zou moeten maken?


En wat is er nou handiger dan lasagne uit de magnetron?

Alle groenten bakken in een koekenpan,met een scheutje olie. Groenten eruit halen en het gehakt rul bakken. In mijn eerste video ooit (aaah!) test ik vier magnetronlasagnes; van Marqt, Albert Heijn, Aldi en . Met een metalen prikkertje in die lasagna prikken tot het midden. Lasagne met aluminium bakje en al de magnetron in gedaan. Lasagne: kant-en-klaar of vers bereid +recepten.


Even een snelle vraag, we hebben nog lasagne van gisteren en die willen we weer opwarmen. Wat is handig, oven of magnetron, we hebben . Metaal kan idd niet in de magnetron, zo'n aluminium schaal uit de supermarkt.

WMR-kok: Ook ene schaaltje van lasagne kan je magnetron . Jumbo La Cucina Italiana Lasagne Bolognese Magnetron 400g. Sorry, dit product is niet meer verkrijgbaar. Nog een tip om lasagne lekkerder te maken: neem in plaats van melk. Dan kunt u het gerecht opwarmen in de magnetron gedurende min. FREISING – Aluminium voedselverpakkingen, zoals lasagnaschotels, kunnen veilig in de magnetron, meldt het Fraunhofer Institute voor . De Consumentenbond testte bakjes lasagne uit de supermarkt.


Het betrof kant en klaar lasagnes van de merken Albert Heijn, AH Basic, Jumbo, Plus, Lidl, . Lasagne is de magnetronmaaltijd bij uitstek. Het verzet van culi's tegen de magnetron is op niets gestoel schrijft Wouter Klootwijk op . We hebben een lekkere en simpele variant voor lasagne bedacht. Nog een tip om tijd te besparen; Ik zet de lasagne altijd in de magnetron, . Magnetron: Verwijder de folie voor bereiding.


Plaats de diepgevroren lasagne in het schaaltje in de magnetron. Dek af en verwarm gedurende minuten op . De kant en klaar maaltijden van AH vind ik niet erg lekker; vind het weinig smaak hebben (E6oid).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.