vrijdag 29 april 2016

Eieren in de airfryer

Op internet heb ik al flink wat berichten gezien van mensen die zich afvragen of ze een ei in de Airfryer kunnen bereiden. Verwarm de Airfryer voor op 1graden en bak de broodjes daarna in minuten af. Mocht je graag een doorbakken ei hebben, prik dan na 5 .

Wat heel veel mensen niet weten is dat je een Airfryer ook heel goed kunt gebruiken om een ei in te koken. Nieuw nu ook een handige printversie kijk op Airfryer baktijden boekje voor een. Broodje ei: (afbakbroodje) uithollen, ei erin (evt. geklutst): min op 200°.


Leg de afbakbroodjes in het mandje, prik een klein gaatje in de eieren en leg deze tussen de broodjes.

Naast het maken van een omelet of gebakken ei met behulp van je bakaccessoire, kun je ook een ei koken. Een koninklijk ontbijt uit de Airfryer, de beste start van je dag! Het ei ging gewoon zo in de Airfryer en de worstjes ernaast.


Alles tegelijk erin en minuten op 1graden. Van oorsprong een snack die werd gefrituur maar met de Airfryer wordt dit Schots ei heerlijk! Eieren in de airfryer leggen zonder water! Eenvoudige boterham met ei, salami en belegen geitenkaas uit de Airfryer.


De airfryer xl is gebruiksvriendelijk, je kunt er alle kanten mee op van het. Kaiserbroodjes : 2graden voor minuten; Eieren : 1graden .

Gekookt ei uit de Airfryer We zien vaak de vraag voorbij komen hoe je een gekookt ei uit de Airfryer klaarmaakt. Ei koken in de Philips Airfryer: Vanaf koud opstarten en op 1graden zetten. Viva airfryer bereiding: springvormen van cm.


Avance airfryer XL bereiding: één springvorm van cm. Weer eens wat anders dan anders, een broodje ei uit de airfryer. Uiteraard kun je deze ook in de oven bakken. Bekijk en download hier de handleiding van Philips HD92Airfryer XL Friteuse (pagina van 11) (Nederlands). Wij hebben na lang twijfelen zaterdag een philips airfryer gekocht, was nog.


Ook hoorde ik dat je er een ei in kan koken maar dat durf ik toch . Airfryer is sneller en groter dan de Actifry maar je moet ze wel zelf tussendoor eens opschudden ;).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.