donderdag 31 maart 2016

Tafelzeil 180 breed

Geen onbeperkte keus zoals bij de tafelzeilen met normale breedte van 1cm bree maar toch. Het gewone tafelzeil gaat tot een breedte van 1cm. Doorzichtig tafelzeil in extra brede versie van 1cm breed.

Vlamvertragen dus ook geschikt voor horeca en . Wij hebben altijd een paar designs in ons assortiment die op de bredere tafels passen. Zo vindt u bij ons 1breed tafelzeil, 1breed tafelzeil. PVC TAFELZEIL Ons assortiment bevat een zeer ruime collectie pvc tafelzeil in vele dessins en kleuren.

Daarmee is ons tafelzeil niet alleen zeer praktisch in . Doorzichtig tafelzeil Glashelder DIK (5mm). Doorzichtige Tafelbeschermer 2mm - 170cm breed. Helder doorzichtig tafelzeil 155cm breed.


De meeste websites verkopen alleen tafelzeilen in breedte van 1mm. Ik vind vooral de Mexicaanse prints met bloemen heel erg leuk, maar . Dit witte tafelkleed met kerstopdruk heeft een flanellen onderkant en een plastic bovenkant. Bij Bellebien kunt u tafelkleden in elke lengte- en breedtemaat bestellen!


Voor vragen en advies, belt u: 99.

Dit tafelzeil van PB-Collection is voorzien van een all over print met blauwe hortensia. Het tafelzeil is 136cm breed en 180cm lang. Afmeting: Breedte: 1cm, Lengte: 1cm. Van een prettig geprijsd pvc tafelzeil tot een luxe afwasbaar gecoat katoenen.


Het zeil is verkrijgbaar tot 1cm breed. Tip : ontdek via onze handige filter uw gewenste breedte. Ook extra brede maten in pvc verkrijgbaar tot 180cm breedte.


U kunt er ook een rond tafelkleed van maken. De hoofdkleur is geel-oranje met zonnebloemen. Tafelzeil PVCModel:Wiebe van de zee Kant en klaar Breedte: 1centimeterLengte: 1centimeterDit tafelzeil is mooi afgewerkt met een groene ban valt . Deze vouw zal te zijner tijd uit het materiaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.