donderdag 31 maart 2016

Maxwell & williams servies

Maxwell Williams is een Australisch serviesmerk met een overtuigend en eenvoudig concept: een uitgebreide keuze aan porseleinen servies van goede . Maxwell Williams Designer Homewares produceert mooie, betaalbare serviezen en aanverwante artikelen welke zijn gebaseerd op al het goede uit de . Maxwell and Williams is een Australisch merk dat marktleider is op het gebied van porseleinen serviezen.

Ze zijn stijlvol, strak, eigentijds en van hoge kwaliteit. Maxwell Williams East Meets West Serviesset - Wit - 30-delig. Dit 30-delige servies komt uit de Motion collectie van Maxwell Williams die zijn naam te . Bekijk de collectie Maxwell Williams bij de Bijenkorf.


De serviezen van het Australische merk Maxwell Williams zijn ieder jaar weer vernieuwend. Of het nu een traditioneel gedecoreerde set met een eigenzinnige . Maxwell Williams is een Australisch serviesmerk, marktleider op het gebied van porseleinen serviezen. Vergelijk Maxwell Williams servies uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen.


Met de maxwell and williams white basics soepterrine haal je servies in huis voor het. De white basics 30-delige serviesset van maxwell and williams kan in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.