donderdag 31 maart 2016

Koffie likeurtjes

Zo ook aan de meest gedronken likeur van Nederland; de koffielikeur. Koffie Genot Thee Genot - heerlijke likeurtjes voor in de koffie of thee. Met een inhoud van 30ml wat voldoende is voor één .

Koffielikeur gemakkelijk bestellen bij Slijterijvanlieshout. De koffie drinkt men in allerlei soorten en maten hoewel de gewone 'caffè' de meest gedronken variant is: een sterk klein kopje koffie, besteld in de bar of thuis . Kahlua,en andere koffie likeuren en bailey voor op zondagmorgen . Likeur van jonge jenever, bruine kandijsuiker, koffiebonen en een vanillestokje.

Bij of in de koffie maar ook lekker in combinatie met roomijs of tiramisu. BIJZONDERHEDEN Een koffielikeur op basis van de beste Arabica koffiebonen. Inhoud: CL Soort: Koffie Land: Mexico Alcohol percentage: Allergenen: Geen.


Drink koffiekaatje puur, uit een klein glaasje naast of in de koffie. Koffiekaatje oorspronkelijk in de namiddag bij de koffie geserveerd. Likeur is een type sterkedrank, die vaak zoet van smaak is en om en nabij de.


Likeuren worden gebruikt als digestief bij de koffie en als ingrediënt in . Enkele decennia geleden dronk men bij de koffie - en zeker de dames - een likeurtje. Maar de dames zijn geëmancipeerd en zoete likeuren zijn bijna vergeten. Tien koffievariaties met een plaatselijke likeur. Zo krijgt een standaard kopje koffie in een handomdraai een exotisch tintje.


De koffiebonen die voor de koffielikeur geselecteerd zijn, geven een volle smaak van koffie met zacht zoete chocolade en een beetje amandel. In een krantje van de slijter zag ik laatst een fles met 'Liquor 44', een koffielikeur, in de aanbieding. Niets bijzonders misschien, maar wel als u weet, dat ik dat . Alcohol: Kleur: Bruin Smaak: De aroma's van koffiebonen maken verschillende rumsoorten die in het kahlua recept wat dikker en geven het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.