maandag 29 februari 2016

Rvs keuken plint

Plint in RVS look met ingefreesde rubberen plintprofiel aan de onderzijde. Wordt geleverd per lengte van 3650mm (schone maat ±3600mm) Materiaaldikte . Ook nog eens veel voordeliger dan de RVS keuken plint uit de keukenspeciaalzaak.

Zwaar geperste MDF voorzien van mm geborsteld RVS. Inbegrepen: x inkorten op lengte en x inkorten op hoogte. Ook voor rvs plinten en rvsplaten, onze fabriek levert rvs tafels en keukenbladen aan bedrijven voor keukens.


Rvs plinten 4x plint van cm breed en 22.

Bestel de basiselementen voor je keuken direct online of kom naar IKEA. METOD geventileerde plint, roestvrij staal Breedte: 45. Onze roestvrijstalen en kunststof poten zijn allemaal verstelbaar en sommige . Hallo, We staan op het punt een Siematic keuken te kopen met meter 'normale' plint.


Tijdens het doornemen van de uiteindelijke offerte . De keukenplinten van Superkeukens zijn gemaakt van kunststof of RVS-look. Bekijk het assortiment op onze website en kom langs bij een vestiging in uw buurt! Dit is een uitstekende duurzame kwaliteit om uw keuken of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.