woensdag 30 december 2015

Serax paperpulp

Geef uw bloemen een bijzondere vaas met deze Paperpulp vaas van Serax. Door te experimenteren en papier te hergebruiken heeft de Nederlandse ontwerpster Debbie Wijskamp haar eigen materiaal gecreëerd met .

De oorspronkelijke naturel kleuren werden ondergedompeld in een bad van felgroen, wit en zwart. PaperPulp, een bijzonder object met een sterk statement . Je Serax Paperpulp Vaas L Wit mooi gevonden op fonQ. De Paperpulp hanglamp van Serax is ontworpen door Debbie Wijskamp en verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

Helaas hebben wij niets gevonden voor Serax Paperpulp Vaas Wit - cm. Verwijder dit product uit mijn favorieten; Voeg dit product toe aan mijn favorieten; Stuur naar een vriend . Materiaal : De vaas is gemaakt van papier maché, door een speciale coating aan . Stoere vaas gemaakt van hergebruikt papier. De vaas is sterk, waterproof en is een perfecte drager voor bloemen en planten. De papieren vaas van het merk Serax is gemaakt van papierpulp en is waterbestendig door een speciale coating (aan de binnenzijde).


In het jaar 20deed ontwerper Debbie Wijsman een bijzondere ontdekking: ze demonstreerde hoe een substantieel en sterk materiaal gecreëerd kan worden . Uw interieur krijgt een originele impuls met deze Paperpulp hanglamp van Serax.

De zoektocht naar het ideale materiaal vertaalt zich in de Pulp collectie voor Serax. Het papierpulp is zo ontwikkeld dat het een perfecte drager is voor bloemen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.