donderdag 31 december 2015

Kastombouw wasmachine

IKEA - LILLĂ…NGEN, Kast voor wasmachine, , Verstelbare kunststof doppen geven stabiliteit en beschermen tegen optrekkend vocht. Maak de ombouw extra hoog zodat hij gebruikt kan worden als werkbla om was op te vouwen bijvoorbeeld. Kast voor wasmachine olbia nu voor €7(exclusief €1verzendkosten).

Deze kast is speciaal ontworpen om uw wasmachine en droger naast elkaar op hoogte te kunnen plaatsen. Beschrijving: Wilt u meer opbergruimte om uw wasmachine heen of wilt u het washok gezelliger maken? Dan is deze wasmachine ombouw de perfecte . Het bestaat uit een hoge kast voor de strijkplank, een werkblad en natuurlijk ook.

Voor mijn nieuwbouwhuis ben ik opzoek naar een kast waar de wasmachine en droger in verwerkt worden. Vaak staan wasmachine en wasdroger naast of op elkaar in een kleine ruimte en wordt de ruimte eromheen . Toch kun je zonder al teveel moeite een simpele Ikea kast. Wasmachine kast: Het is praktisch als je wasmachines op hoogte staan, zodat je . Ik wil mijn wasmachine ( en droger) verhoogd plaatsen in de bijkeuken. Ik wil daarvoor een keukenkast ( cm) gebruiken zonder plint, zodat . Alle accessoires voor wasmachine vind je bij Praxis. Van antislipmatten tot overgangsrubbers voor wasmachines.


De kast van de wasmachine is eigelijk aan vervanging toe, maar handig zijn we niet.

Hebben we op dit moment ook geen tijd voor. Na online gekeken te hebben naar handige oplossingen besloten we zelf een wasmachine ombouw te maken van hout. Andries De Cock uit 5HT maakte een opbergkast. In deze kast uit witte melamine was er ook een plaats voorzien voor de wasmachine. Wasmachine en wasdroger uit het zicht, was- en strijkgoed achter de deuren, de strijkplank een eigen.


Ik wil op mijn zolderverdieping graag eenvoudige witte kasten laten maken als ombouw voor de cv-installatie, de wasmachine en droger. Bouw een omkasting van stevige houten platen (bijvoorbeeld MDF) houdt hierbij voldoende ruimte tussen de kast en de wasmachine en laat de achterzijde . Die is soms door het hele huis te horen (en te voelen). Andere apparaten, zoals de koelkast, droger, computerkasten of . Nu staan de droger en de wasmachine als een lelijk wit blok in de badkamer,. En misschien kun je die dan mooi wegwerken in een ombouw.


Nu heb ik sinds een half jaar een nieuwe en die maakt wat meer lawaai met . Bij de entree een grote schuifkast waar CV ketel, de wasmachine en de droger staan. Badkamer: Douchecabine, toilet en wastafel met kastombouw. Als je een kast gaat kopen, wil je natuurlijk een kast vinden die past bij de stijl van je interieur en je budget. Leen Bakker biedt je kasten in vele verschillende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.