donderdag 31 december 2015

Espresso percolator

Koffie zetten met een percolator was lang geleden populair en lijkt opnieuw weer. Lees ook de tips over andere manieren van koffie zetten en espresso maken. Percolator - Espressopotje - Moka - Italiaans koffiepotje!

Wat is het en hoe maak je er de lekkerste espresso koffie mee? Een uitgebreid assortiment percolators van diverse merken vind je online bij bol. Maak thuis perfecte Italiaanse espresso met deze espressomaker.


Hier vindt u een ruim aanbod Bialetti Percolators direct uit voorraad leverbaar.

Toch zit er veel verschil in smaak en aroma van koffie en espresso. In een percolator druppelt de koffie een paar keer door de koffiemaling. Hierdoor komen steeds meer oliën en aroma's vrij en wordt de koffie steeds sterker. Een cafetière, percolator en espressopot worden vaak door elkaar gehaald. Veel winkels en websites maken geen onderscheid tussen deze koffiezetapparaten.


Dat kun je met een grote espressomachine doen, maar wist je dat je ook espresso kunt zetten met een percolator of cafetière? Percolator Met de percolator, die lijkt op een plunger, maar dan zonder de. Het eerste prototype van de espresso-automaat, dat werd gepresenteerd op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.