De magnetron is de zuinigste manier om eten klaar te maken én je behoudt makkelijk je vitamines. Je kunt alles wat je kookt of stoomt ook . Koken in de magnetron is eigenlijk heel gemakkelijk.
Het eten is snel klaar, de kooktijd is veel lager, de voedingsmiddelen zijn snel ontdooid . Behoefte aan een recept voor de magnetron dat in enkele minuten klaar is? Thaise pompoensoep; Apple Crumble; Pasta koken: tips! Kruimige (bloemige) aardappelen, zoals Eigenheimer en Doré, zijn losser van structuur en vallen tijdens het koken gemakkelijker uit elkaar.
Een magnetron is zeer geschikt om te gebruiken voor het koken van groente of aardappelen en het bereiden van vis, kipfilet en gehakt. Het zal vast niet allemaal even gezond zijn (koken in de magnetron is ook niet al te best toch?!) en we vragen ons af of sommige dingen ook . Voor bladgroenten is dat altijd een zeer grote schaal, voor stevige groenten is dat een ondiepe, vrij ruime schaal . Rijst koken in de magnetron is niet altijd een tijdbesparing. Kook de macaroni of spaghetti gaar in minuten op HOOG (1). Een magnetron verwarmt en kookt eten door de watermoleculen in de voeding op hele hoge snelheid te laten trillen zodat ze uiteindelijk in .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.